حقی پور ضمن تبریک ماه پر خیر و برکت رجب و آرزوی توفیق برای دکتر زیویار استاندار لرستان به تشریح اهداف عالیه ستاد و مهمترین پروژههای توسعه یافته و در دست اجرا در عتبات عاليات پرداخت و افزود تمام حرم های مطهر بازسازی شده اند،
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به عملکرد مطلوب و مفید ستاد عتبات عالیات، اظهار کرد: این ستاد در سطح کشور در ردیفهای برتر قرار دارد به طوری که نذورات جمعآوری شده از ابتدای سالجاری تاکنون نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.
وی اعزام کاروانهای تخصصی به عتبات عالیات را از فعالیتهای ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان برشمرد و گفت: این کاروانها در بازه زمانی 30 تا ۴۰ روزه اعزام میشوند به طوریکه تاکنون ۴۲۷ نفر در رشتههای تخصصی متفاوت در قالب ۴۶ کاروان جهت کار فی سبیل ا... به عتبات عالیات اعزام شده اند.
حقیپور با اشاره به اینکه با وجود مشکلات اقتصادی هر سال میزان نذورات جمعآوری شده توسط عتبات عالیات لرستان افزایش یافته است، که این نشان از ارادت مردم ولائی به ائمه اطهار(ع) دارد ادامه داد: شورای راهبردی ستاد بازسازی عتبات عالیات متشکل از نخبگان و چهرههای فرهنگی تشکیل شده و طرحهای ستاد در قالب این شورا بررسی و عملیاتی میشود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان با اشاره به اینکه این ستاد در همه ادارات نماینده و رابط تام الاختیار دارد بر لزوم فعالتر شدن این رابطان در ادارات تأکید کرد و افزود: هیئتهای مذهبی برادران و خواهران و تشکیل جلسات قرآنی بانوان بخش دیگری از فعالیتهای ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان است.
وی به اجرای طرح «از بهشت تا بهشت» توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان اشاره کرد و گفت: در این طرح یکی از اعضای ستاد فاصله ۳۵۰۰ کیلومتری از حرم امام رضا(ع) تا حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلا را به صورت پیاده طی کرد که با بازخورد رسانهای در سطح بینالمللی مواجه شد.
حقیپور اجرای طرحهای «منزل به منزل تا بهشت»، «حریم ابرار،» «نسیم ششگوشه» و طرح «صدور سند افتخار» را از دیگر فعالیتهای ستاد بازسازی عتبات و عالیات لرستان برشمرد و اظهار کرد: بخش دیگری از فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات موکبها هستند که ۵ نفر هیئتامنا دارند و مجوز موکبداری برای آنان صادر میشود این در حالی است که در سیل پلدختر ۶۸ موکب توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات برپا و بیش از دو میلیون و ۵۰۰ پرس غذای گرم طبخ و بین سیل زدگان توزیع شد.
حجت الاسلام والمسلمین دریکوند مسئول دفتر نمایندگی ولی فقيه و مسئول امور روحانیون در ستاد بازسازی عتبات عالیات اظهار کرد: فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان در زمان حضرت آیتالله میانجی، نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه سابق خرمآباد آغاز شد و امروز این ستاد از نظر جمعآوری وجوهات و وضعیت کاری در ردیف رتبههای برتر کشوری قرار دارد.
وی به ارادت مردم لرستان به اهلبیت(ع) اشاره کرد و گفت: فعالیتهای فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان موجب شده با وجود مشکلات و تنگناهای اقتصادی سالانه میزان کمکهای نقدی و غیرنقدی مردم لرستان به عتبات عالیات مضاعف شود.
وی با اشاره به وجود شبهات پیرامون عتبات عالیات بهویژه در فضای مجازی و تلاش دشمنان برای تعریف جایگاه اهلبیت(ع)، اضافه کرد: کتاب پاسخگویی به شبهات در خصوص عتبات عالیات در لرستان تهیه و گردآوری شده است.
استاندار لرستان چشمانداز زیارت عتبات عالیات را وحدت جهان اسلام دانست و گفت: عتبات عالیات درگاههای وصل به بالاترین مرتبه کمال انسان است،
وی با اشاره به اینکه عتبات عالیات بهمعنای درگاههای بلندمرتبه است، ادامه داد: شبهاتی که در خصوص عتبات عالیات که ذکر میشود یک نگاه متحجرانه است و با رویکرد دینی ما تطابق پیدا نمیکند.
زیویار عتبات عالیات را درگاههای وصل به بالاترین مرتبه دانست و با بیان اینکه دو میراث قرآن و عترت از نبی مکرم اسلام باقی مانده است، ادامه داد: قرآن یک کتاب است و اگر ناطق نداشته باشد روی زمین باقی میماند و این کار از عهده هر کسی بر نمیآید.
استاندار لرستان با یادآوری اینکه در حرکتهای نظام جمهوری اسلامی ایران مرز وجود ندارد، اضافه کرد: بسیاری از مفاهیم ارزشی و دینی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی معنای اصلی خود را پیدا کرد که نمونه آن تعریف واژه شهید و باب شهادت است بعد از انقلاب وجهه دیگری پیدا کرد.
وی زیارت اماکن متبرکه و اربعین حسینی را ظرفیت فرهنگی بزرگی برای وحدت اسلامی دانست و گفت: اربعین حسینی و زیارت عتبات عالیات باید در چشمانداز بلندتر برای وحدت جهان اسلام در نظر گرفته شود.
زیویار گفت: چشمانداز دستگاهها باید طوری باشد که در کنار وظایف خود با ستاد بازسازی عتبات و عالیات همکاری و تعامل کامل داشته باشند.